Dr. J. van der Biltprijs toegekend aan Astrid Eeuwes

Afgelopen zaterdag, 6 mei 2023, ontving VSB medewerker Astrid Eeuwes de prestigieuze Dr. J. van der Biltprijs. Deze prijs is bedoeld voor een lid of vrijwilliger van een KNVWS lidorganisatie die als amateur een bijzondere prestatie heeft geleverd op het gebied van waarnemen, een wetenschappelijke reeks waarnemingen of popularisatie van weer- en sterrenkunde. De jury van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer en Sterrenkunde kende dit jaar deze prijs aan Astrid toe “Voor haar veelzijdige onderzoek aan micrometeorieten, enthousiasme en originaliteit om haar kennis hierover met anderen te delen.”

Bestuur en medewerkers feliciteren Astrid van harte met deze zeer verdiende prijs!

Prijswinnaar Astrid Eeuwes en KNVWS voorzitter Sebastiaan de Vet.